Dag 1:

Vi har huset fra kl.16 og første stop på vej til Skagen er Royal Copenhagen Outlet i Vejle.
Efter vi har købt halvdelen af butikken i Vejle drog vi videre og kom så i 30 min. kø ved Aalborg. Vi ankom til huset midt i byen ved havnen omkring 17.

Skagen er tømt for folk. Vi handlede i den lokale Fakta og fandt en Italiener ved gågaden hvor vi kunne sidde udenfor under overdækket terrasse. Emma var stadig kogt op og gøede efter Gud og hver mand. Varmelamperne virkede ikke men maden var ok og prisen ikke skruet op i vejret. Efter en koldt aftensmad, peberbøf og pizza var det godnat


Dag 2:


Efter en kort nat vil Emma gerne har at jeg står op lidt over 05. Vi har ingen planer i dag men det bliver nok lidt Antik, Grenen og havnen.

Efter mere end 14 km har vi set Anchers hus, Skagens museum.,Drachmanns hus, vippefyret, Skagens grå fyr, det hvide fyr og en del bunker.

Det var en lang dag og vi sluttede med at bestille overnatning i Dresden. Det bliver Mortens sidste rejse og det bliver spændende. Number of the beast, 666.


Dag 3:

I dag skal vi holde på hat og briller. Vi skal se den tilsandede kirke, går helt ud på grenen, gl Skagen og se solnedgang på vestkysten.

Alletiders naturoplevelse alene på grenen hvor Skagerrak og Kattegat mødes. En kolde og blæsende oplevelse for alle. Emma har stadig sand i øret.

Gl Skagen noget opreklameret pis og sommerhusene for 40 kvm koster mere end 4 mio., men solnedgang var fint.


Dag 4:

I dag har vi været på gåtur igennem Skagen. Charlotte har nu 7 gyms. Vi har set havnen, har handlet frokost i den lokale fiskebutik. Og en tomt kirkegård med alle berømte folk. Der var ikke 1,5 mio døde som i Dublin.

Nu sover de andre mens jeg får en tår Royal. I morgen skal vi desværre hjem igen.


Dag 5:

Hjemmerejsedag starter omkring kl. 05 med en morgentur til det grå fyr for at se solopgang.

Mens jeg uploader blog er Esben og Charlotte igang med rengøring af det 120 kvm sommerhus. Om ca. En time drager vi hjemad igen.

Nul regn, en del blæst og kulde samt et naturskønt Vendsyssel uden turister har været en fantastisk oplevelse.