Så skal vi afsted i morgen ?

New York

Dag1:

Turen derned gik ok hvis man ser bort fra at vi var 2 timer forsinket pga. ulykke i CPH lufthavn. Vi fløj 8-9 timer i en nyrenoveret A330-300 hvor vi kun var lidt over 100 passager om bord. Vi ankom til Newark og via Airlink og toget til New York Penn station på Manhattan. En lille tur på i knap 1 time og som kostede 13$ pr. person. Efter ankomst på stationen mødte vi mange fans som skulle se NHL kampen i Madision Square Garden. Vi to en lille gåtur på knap 3 km. med vores bagage og gik op af 7.th Ave. via time Square by night videre til vores Wellington hotel. 2 rum og ok plads med lidt slidt og ældre inventar. På 15 sal med udsigt til en væg og ventilation lige udenfor værelset som larmer konstant højt. Ingen Wifi på hotellet. Vi tog tog ude fandt et Irish pub hvor vi fik aftensmad og en enkelt øl. Det var omkring 2 grader og regnede lidt. Vi gik i seng omkring 21-22 og så startede det. Fra kl. 24 og hver time frem gik der gang i radiator.


Dag2:

Efter jeg har været op kl. 01, 02, 03 og 04 kunne jeg ikke mere. Op med Charlotte, mens Morten fik lidt alenetid. Vi gik en lille tur langs Broadway og fandt en lille butik hvor vi fik kaffe og lidt sødt. Så fik vi lidt kaffe og chokolade med til Morten og så tilbage til hotellet i snevejr. Kl. Er nu 06 og vi gør os klar til en lang dag med oplevelser.

Kl. Er nu 07 og morgenmad hos Tisserie lige overfor vores Hotel. Snestorm lige nu.

Turen gik så fra 07 til WallStreet med subway. Vi gik lidt rundt i snevejr og blev så ikke ramt af den kran som væltede. Kl. 10 har vi så taget færgen til Liberty og var om på kronen men vejret er begyndt og klar op nyd vi udsigten og var glad igen efter den forfærdelige trappeopgang med gyngen op til kronen. Lidt gårdtur og billeder på øen og så videre med færgen til Ellis Island. Vi kom tilbage til Battery Park i strålende solvejg og sneen var næsten væk igen.

Efter lidt Indianer musset og en mad og ølprisen på en irisk pub gik vi så over Brooklyn Bridge. Fantastisk vejr og en flot udsigt over byen. Turen tilbage med subway og sidste stop på Central Station. En kort pause på 15 min. På hotellet og så har vi bestilt bord på Mc Gees kl.20

Kl. er nu 21:15 fredag aften på Manhattan og Morten sover med tv og lys tændt. Godnat til os alle og tak for en dejlig dag.

Dag3:
Kl. er 05:45 og Morten og mig er ned for at hente lidt vand og kaffe. Der er klart og koldt vejr. Natten var slemt, men vi prøvede at ignorer det. Godt vi var så træt fra i går at det gik nogenlunde med et pissevarmt og larmende hotelværelse. Jeg synes selv at det var være med den overgang i radiator hver time. Det larmer virkeligt meget.

Planen for i dag er One World nogen museer og Time Square oplevelser, lidt hop on hop of busser og Misery om aften.

Efter vi har hentet vores Big Bus billetter tog vi med subway til One World. Det tog ca. 40 sek. at kom op til 102 etager. Vi nød udsigten ved dejlig vejrforhold med 360 grader på udsigtsplatformen. Da vi var ned igen besøgte vi 9/11 memorial hvor Morten donerede 5$ til Security. Med Big Bus sightseeing tilbage forbi Highland til Time Square. Ind og se Bodyworld og Star Wars udstilling. Da vi ko. Ud stoppede alle middagsforstillinger på Broadway og der var en voldsomt stor menneskersamling. Nu er vi tilbage på hotel og gør os klar til Misery Show med Bruce Willis i aften.

Vi gik lidt rundt for at finde et sted at spise bland nogen andre mennesker. Der var kø og ventetid ved alle restauranter men vi fandt et sted hvor vi fik det sidste bord. Efter vi har stået i en 500 meter lang menneskekø for at kom ind, så vi Misery med Bruce Wilis. Flot Theatre og god performance af skuespiller. Da vi kom ude skulle vi går lidt til Empire State Building, hvor vi nyd udsigten over en klar og kold nattehimmel over det oplyste New York. Lidt familieskænderier da vi nok alle var lidt træt og så gik vi tilbage på 5th Ave. til hotellet. Så var der godnat ved midnat og vi var klar til lidt etappesovn med vores radiator.

Dag4:

Fint vejr og morgen starter 06 med at hente kaffe til alle. Dagens program lyder på Rockefeller, bustur, museer, Macy’s og Superbowl.

Klart og fantastisk udsigt fra Top Of The Rock. Efter en lille Uptown bustur stoppede vi ved National Museum. Videre efter vi har set på dinos med Uptown bustur gennem Harlem og rund om Central Park. Lidt mere kunst på MET og så var vi med vores sidste stop igen på Time Square. Hurtig shopping i Macy’s og så tilbage på hotellet. Vi fik en god plads på Mc Gees og nyd så Super Bowl aften med lækkert mad, lidt øl og en drink til sidst. Det blev 240$ og var alle pengene værd. Vi slukkede lys lidt før midnat og så var der godnat. Tak for i dag. Nå ja, nogen slukkede lys og andre sove med lys.

Dag5:

Hangover i New York efter en dejligt og fugtigt Super Bowl 50 aften. Vi er lidt over 7 og har hentet kaffe. Der er pissekoldt og blæsende udenfor og i news advarer de om vinter stormen Mars er på vej. Selvom vi var godt blæst i går aftes kunne vi ikke overhøre vores radiator. Dagen byder på hangarskib, shopping, sightseeing og lidt mere.

Det er nu lidt over 14 og vi holder pause med combo meals i Applebees. Vi har haft en gåtur til Hudson River og besøgte hangarskib Intrepid efter vi fik ulækker morgenmad på Wendys. Good choice Morten. Efter skibet gik vi turen på High Line og vejret begynde igen at klar lidt op efter den voldsomme snestorm her til morgen.

Efter vores Apple Shop besøg gik vi videre til Bloomingdale. Det blev ikke meget shopping der, men en fin butik med masser af dyre mærkevare. Vi skulle hente lidt Mac kosmetik men det vi skulle bruge havde de ikke. Så det eneste vi købte her var lidt til Charlottes kollega. Vi er træt efter 20+ km hver dag og alt de mange indtryk. Vi fik lidt at spise lige overfor hotellet og så var vi tidligt i seng. Natten viste sig igen fra sin larmede radiator side som jeg synes bliver værre og værre

Dag6:
Kl. er nu 05:30 og vi skal flyve hjem om 12 timer men først skal vi har en tur igennem Central Park. Sidder lige og får morgenmad i Tisserie efter vi har pakket vores ting.

Efter en dejlig morgentur igennem Central Park og indkøb af lidt NYC ting havde vi check out på hotel. Så skulle vi lige har en middagsmad i en dejlig Diner. Vi tog Airshuttle service til 21$ pr. person og efter 1 time var vi i lufthavn Newark. Ingen kø ved check in og bagage drop og Security. Kufferter er så hele vejen til Sønderborg og nu sidder vi og skal vente knap 3 timer til afgang.


New York 2016 check og good job. Dejlig oplevelse og nu kan vi planlægge vores maj udflugt til Scotland og næste USA tur.